Може ли с вивакомски приемник да се хващат други спътници?

Всичко останало

Може ли с вивакомски приемник да се хващат други спътници?

Мнениеот yordanp на 06 Фев 2014, 23:07

Възможно ли е чрез приемник на виваком да се ловят и други спътници освен Intelsat 45E?
Намерих някакъв начин за въвеждане на транспондер но не се получава.

Антената е настроена на Hotbird 13E , избирам опцията Ситемни настройки - Vivacom User 1 – Промяна на entry point. Там въвеждам пробна честота 1034 – V -27500 – ¾ - DVB-S и се появява „катинарчето“, което е отключено и няма сигнал.

Имам чувството че е настроено само на Intelsat 45E и не ми позволява различни транспондери.
yordanp

Re: Може ли с вивакомски приемник да се хващат други спътниц

Мнениеот AC/DC на 07 Фев 2014, 09:58

yordanp написа:Възможно ли е чрез приемник на виваком да се ловят и други спътници освен Intelsat 45E?
Намерих някакъв начин за въвеждане на транспондер но не се получава.

Антената е настроена на Hotbird 13E , избирам опцията Ситемни настройки - Vivacom User 1 – Промяна на entry point. Там въвеждам пробна честота 1034 – V -27500 – ¾ - DVB-S и се появява „катинарчето“, което е отключено и няма сигнал.

Имам чувството че е настроено само на Intelsat 45E и не ми позволява различни транспондери.

Да по принцип може. За целта намери някой монтажник и той ще ти свърши работа.
Губиш малко парички, но почелиш много време. ;)
Аватар
AC/DC

Мнениеот yordanp на 07 Фев 2014, 10:05

Защо монтажник, нали антената е настроена на съответния съптник, като за начало това не е ли дстатъчно :)
От там нататък предполагам трябва да въвведа честота от спитника и ...
И натътък ако не е сложно се надявам някой да ми подскаже как става именно на вивакомски приемник ...
yordanp

Мнениеот asaba на 02 Фев 2019, 15:10

Може да се вържат и други спътници но за да но за стане това трябва да имаш платен вивакомски приемник с антена за intelsat 12 и допълнителна антена за спътника, който искаш да хванеш и дисек ключ естествено! Правил съм го много пъти! Успех!
asaba

Назад към ВСИЧКИ ДРУГИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ