Да бъде ли ограничен достъпа на Боян ?!

Тук можете да отправите своите препоръки към Администратора на форума.

Да бъде ли ограничен достъпа на Боян ?!

Мнениеот Tiesto на 08 Ное 2008, 12:11

Както виждаме с цялата си наглост това велосипедистче се е регистрирало тук, предлагам да му бъде ограничен достъпа до форума, тъй като в неговия форум постоянно пише какви ли не глупости по адрес на MCA, по мой адрес и по адрес на други колеги в София ! Съжaлете момчето, няма си друга работа и дошъл тука между шамарите :lol:

Прякора му тук е: БоянскиятМайстор !
PHILIPS 42PFP5332 - PIXEL PLUS, 1.20 Параб, Invacom-TWF-031 0.3 dB, Strong 12", 45.0E <-> 30.0W, Dreambox DM500s, IPBOX 910 HD PVR
Аватар
Tiesto

Re: Да бъде ли ограничен достъпа на Боян ?!

Мнениеот Момчи на 08 Ное 2008, 13:06

Tiesto написа:Прякора му тук е: БоянскиятМайстор !

... На Свирките!
Момчи

Мнениеот БоянскиятМайстор на 10 Ное 2008, 00:50

Тесто глупаво, нещо си в грешка батка! За тебе пиша глупости - щото си глупак ама за Милен - с него може да се прави бизнес, а с тебе не! По добре стани обущар като баща ти и ще имаш повече успех, а сателитите остави на батковците.
Тъй че не ми се прави да не дойда до Варна да ти заграе вратлето, а може и да те сгазя с колата ако настояваш. Да еба и чикиджията залупен.

П.С. Както каза дзумбата по един друг повод може да ми викаш не Боян, а ваше височество за по точно. :lol:
БоянскиятМайстор

Мнениеот Tiesto на 10 Ное 2008, 12:01

Излагаш се "майсторе" и то яко :).

Иначе фотографските материали които си правил относно Милен си показват колко ти е бедна общата култура и че при теб думата колегиалност не присъства !

А такива дето говорят, че ще ме сгазват с кола, обикновенно лежат под пръстта в местността аладжа манастир за неопределено време :mrgreen: !

И още нещо, като имам път до Софето, ще дойда да те видя колко си отворен и как набързо ще се затвориш като ме видиш :lol:
PHILIPS 42PFP5332 - PIXEL PLUS, 1.20 Параб, Invacom-TWF-031 0.3 dB, Strong 12", 45.0E <-> 30.0W, Dreambox DM500s, IPBOX 910 HD PVR
Аватар
Tiesto

Мнениеот Момчи на 10 Ное 2008, 12:17

Тиесто, Боянчо е един глист 2 метра дълъг и хилав - с един шамар ще го размажеш на стената. Даже няма нужда да помагам. Иначе първото което прави в магазина като влезе непознат клиент е да се барикадира като затвори достъпа зад щанда с някакви подвижни шкафчета, дето с един шут може да ги избиеш и е сложил една неработеща камера в горния ляв ъгъл да плаши евентуалните биячи.
Момчи

Мнениеот Tiesto на 10 Ное 2008, 12:19

Ясно, значи ще го взема за мезе :lol:
Аватар
Tiesto

Мнениеот БоянскиятМайстор на 11 Ное 2008, 22:36

Ми как няма да се барикадирам като видя дебел смръдлив оръфляк като тебе. Прост компютърен инфантил, угоен от постоянното седене пред компютъра. Дето е толкова нагъл че ако няма да дава пари ще го изритам с шпиц по смръдливия анус през вратата.

А и после видях на камерата как тоя прост гей момчи си бърка в дупето докато чака да му продам преебания специално за него инверто конвертор.

Тестак ела бате като идваш да ти покажа какво значи колегиалност. нема да те млатя с подвижните шкафчета обещавам. Само помни какви си ги говорил щото да се чудиш после какво става.
БоянскиятМайстор

Мнениеот Момчи на 11 Ное 2008, 23:34

Камерата наистина не работела! :lol: Че де пари за работещо нещо в този магазин? То глупаци не останаха дето да купуват от теб!
Ходя 4-пъти на седмица на фитнес от 7 години и няма как да съм дебел. Второ бързо се ориентирах що за боклук си, така че няма как да съм инфантил. И трето - по-смрадливо място от твоя магазин не бях посещавал. Вземи се дизенфекцирай малко за да не те дизенфекцира некой друг.
Ти и психически не си добре - как хем оръфляк, хем с пари? Като си измисляш лафовете влагай малко творчество и мисъл ако можеш - но ти си свикнал само да крадеш и свирки да правиш!
Бих си бръкнал в гащите в твоя магазин единствено по две причини - да си го извадя за да го подам в устата ти (некак си интуитивно на човек това му хрумва като те види) или да се изсера - то си мирише на кенеф и си е.
Момчи

Мнениеот БоянскиятМайстор на 12 Ное 2008, 04:18

за да подадеш нещо трябва да го имаш ама ти понеже си евнух, може да го подадеш в бурканче само. Свиркаджията си ти, личи си че си прост селтак дошъл от село, неграмотен и дуднещ на селски диалект и без елементарно възпитание. Като ти чета простотиите ми става ясно че си комплексиран инфантил. Като моя магазин може да мечтаеш да имал лайньо спечен. Тия глупсоти дето ги говприш сме си ги говорили в седми клас като бях, което показва какъв бавноразвиващ се кретен си всъщност.
БоянскиятМайстор

Мнениеот Момчи на 12 Ное 2008, 12:05

Ще бъде проверено кой е свиркаджия! ;)
БоянскиятМайстор на Свирките написа:...да му продам преебания специално за него инверто конвертор...

Бившия ти модератор също каза, че всичко, което е купил от теб е с дефект - какво повече може да се коментира!?
Момчи

Следваща

Назад към ПРЕПОРЪКИ И СЪВЕТИ КЪМ АДМИНИСТРАТОРА!!!